Blogi

Oled juba näinud? Nüüd on uus võimalus kodu taskukohaseks kindlustamiseks

Kodu
Sääst

Elekter meie kodudes on sedavõrd tavaline, et kipume unustama sellega seotud ohte. Tormid ja muud rikked võivad tekitada paljudele koduomanikele peavalu, kärsatades näiteks läbi hinnalist elektroonikat, häirides elektrisüsteemi toimimist ja tekitades halvemal juhul tulekahju.

Murettekitav on fakt, et ligi pool Eesti kodudest on kindlustamata. See tähendab, et ilma kindlustuskaitseta tuleb õnnetusjuhtumi korral kulud ise katta, mis võib paljudele inimestele üle jõu käia.

Tänapäevased elektriseadmed on vooluvõrgus aset leidvate pingekõikumiste suhtes väga tundlikud. Eriti sageli saavad kahjustada telerid, ruuterid ja arvutid, mille remont võib olla päris kulukas.

Selleks, et oma kodu ja kallite elektriseadmete kindlustamine oleks kõigile lihtsam ja jõukohasem, on Eesti Energia välja tulnud lahendusega, mille saab valida oma tänasele elektri- või gaasilepingule lisaks – arveldamine käib mugavalt igakuise energiaarve vahendusel.


Image

Aitab kaitsta ootamatute kulude eest

Eesti Energia pakub oma klientidele elektriseadmete kindlustust, tulekahjukindlustust või mõlemaid koos. Sealhulgas on kindlustuse kuutasu alati vähem kui 5 eurot ning lahenduse hind kõigile klientidele alati sama, sõltumata maja, suvila või korteri asukohast ja vanusest.

Nõnda sobib see kaitse ka neile, kel varasem kokkupuude kindlustusega on olnud vähene või puudub. Näiteks vanemate majade omanikud ja maapiirkondade korterid, millele pole sageli üldse kindlustuskaitset sõlmitud.

Teisalt pakub see lisakaitset juba neile, kel täna kodukindlustus olemas, näiteks omavastutuse korvamiseks või ajutise üüripinna kulude katmiseks juhtudel, kui oma kodu vajab kindlustusjuhtumi tagajärjel remonti ja selles ei saa mõnda aega elada.

Elektriseadmete kindlustus aitab korvata elektriseadmete äkilist ja ettenägematut välise asjaolu tõttu (nt äike, lühis, ülekoormus, üle- või alapinge) rikki minekut. Seadmed on kaitstud summas kuni 2000 € juhtumi kohta. Samuti katab kindlustus elektripaigaldise kahjustumisest tekkivad parandamise või asendamise kulud, sealhulgas elektriku väljasõidukulud kuni 200 € ulatuses.

Tulekahjukindlustuse abil on kliendil võimalik saada rahaline hüvitis 10 000 € väärtuses sinu kahjustunud elukoha taastamiskulude ulatuses. Tulekahju korral on võimalik saada esmane hüvitis summas 2000 € kolme tööpäeva jooksul peale kahjuteate esitamist.

Kindlustusega on võimalik paari sammuga liituda Eesti Energia kodulehel.