Uudised

Sügiskampaania "Koos on parem!" võitja roolib uut Toyota RAV4 hübriidmaasturit

23. jaanuaril valmistasime koos Elke Autoga suurt rõõmu ühele õnnelikule Eesti Energia kliendile, kui andsime talle üle meie sügiskampaania "Koos on parem" auhinnaks olnud Toyota RAV4 hübriidmaasturi võtmed.

Seda puhku naeratas loosiõnn Mai-Ly Kalvile . „Hea, et ma istusin, kui Eesti Energiast helistati. Klienditeenindaja rääkis loo ära ja ma mõtlesin ainult, et mis tüngakõne see on,“ meenutas uus autoomanik võidu teatamise kõnet auhinna kätte saamisel.

/-/doc/8457332/news/800x500/RAV4_voitja.jpg

Fotol vasakult: uus autoomanik May-Ly Kalv, Eesti Energia energiamüügi äriarenduse juht Veiko Kandla ning Elke Auto müügidirektor Raido Rosenfeld

Eesti Energia energiamüügi äriarenduse juht Veiko Kandla tõdes auhinda üle andes, et tark tarbimine ja mugavus on meie klientidele üha olulisemaks muutumas ning meil on siiralt hea meel kõigi klientide üle, kes meid oma energiapartneriks on usaldanud.

„Pakume alates eelmisest sügisest koduklientidele mugavalt ühest kohast nii elektrit kui gaasi. Samas paljudes majapidamises moodustab suurima osa energiakuludest aga hoopis kütusekulu. Just seetõttu valisime oma kampaania peaauhinnaks säästliku hübriidauto Toyota RAV4. Lisaks säästlikkusele pakub Toyota RAV4 hübriidversioon ka vaid hübriidautole omast sõidukogemust, mis on ühtaegu dünaamiline ja samas nauditavalt vaikne. Loodame, et see väikese kütusekuluga, mõnusa fiilinguga ja keskkonnasäästlik auto toob võitjale palju sõidurõõmu!“ sõnas Kandla.

Aitäh Mai-Lyle, Elke Autole ja kõikidele kampaaniast osa võtnud Eesti Energia elektri- või gaasilepingu omanikele!

Autoloosis ei osalenud Eesti Energia kontserni kuuluvate ettevõtjate töötajad, juhtorganite liikmed ja kampaania korraldamisega otseselt seotud isikud.