Uudised

Eesti Energia uus e-teenindus pakub esimesena võimalust valida gaasipakett

Eesti Energia e-teeninduses saab tänasest lisaks elektrilepingule sõlmida ka gaasilepinguid. Energialepingute sõlmimise protsessi lihtsustamiseks kaasajastas Eesti Energia oma e-teenindust ning nüüdsest saab kõiki lepinguid sõlmida ka kõikides nutiseadmetes. Lepingu sõlmimine Eesti Energiaga võtab e-teeninduses aega vaid paar minutit.

Eesti Energia energiamüügi juhi Karla Agani sõnul on Eesti Energia lähtunud põhimõttest, et gaasilepingu sõlmimine peab kliendi jaoks olema võimalikult lihtne. „Enamik kliente vahetab tänavu gaasimüüjat esimest korda, mistõttu on meie jaoks oluline, et kogu protsess oleks kliendi jaoks hästi selge ja mugav. Gaas ja elekter on mõlemad energia. Seetõttu oleme gaasilepingute sõlmimise protsessis lähtunud klientidele juba tuttavatest põhimõtetest, mida kasutame ka elektri pakkumisel,“ selgitas Agan.

„Gaasilepingu sõlmimine Eesti Energiaga võtab e-teeninduses aega kõigest paar minutit. Kutsume kõiki gaasitarbijaid üles aktiivsusele. Gaasiarvest moodustab gaasienergia pea 75% ja müüjavalikuga saab iga klient oma gaasiarvet olulisel määral mõjutada,“ lisas Agan.

Gaasi- ja elektrilepingute sõlmimise protsessi lihtsustamiseks kaasajastas Eesti Energia oma e-teenindust ning uuendusena saab kõiki lepinguid sõlmida ka nutiseadmest.

„Eesti Energia e-teenindusest on tänaseks kujunenud meie klientide poolt eelistatuim suhtluskanal, mida külastab igakuiselt üle 150 000 kliendi ja iga viies külastus tehakse nutiseadmest. Statistika põhjal on keskmiselt iga teine Eesti Energia klient nutiseadme omanik. Nutiseadmeid eelistavate klientide jaoks muutub meie e-teeninduse kasutamine veelgi mugavamaks, sest meie e-teenindus on nüüd mõnusalt kasutatav igast nutiseadmest, olgu selleks tahvelarvuti või nutitelefon,“ selgitas Agan. Eesti Energia e-teeninduses on uuenenud menüü, lihtsustunud sisu ja lühenenud lepingu sõlmimisprotsess. Veebileht kohandub ekraani suurusega, mistõttu on kogu vajalik info alati hõlpsalt leitav nii arvutis kui ka mobiilis.

Eesti Energia pakub klientidele kolme gaasipaketti: fikseeritud hinnaga „Kindel“, kus gaasihind fikseeritakse 12 kuuks, 100% vastavalt gaasi turuhinna kõikumisele muutuva hinnaga „Muutuv“ ja kombinatsioon kahest eeltoodust ehk „Kombineeritud“, kus 50% tarbitud gaasikogusest ostetakse fikseeritud ja 50% igakuiselt muutuva hinnaga. Muutuva hinnaga gaasipakettides muutub gaasihind iga kuu.

Avatud gaasiturul saavad Eesti Energiaga e-teeninduses gaasilepingu sõlmida need kodukliendid, kelle nimel on kehtiv maagaasi võrguleping. Kui gaasileping on korteriühistu või haldusfirma nimel, saab lepingu sõlmida korteriühistu või haldusfirma, mitte aga gaasitarbija.