Uudised

Nutikas, kompaktne ja mugav – selline on meie uus veeb

Meil on hea meel Sulle esitleda Eesti Energia uut veebi – energia.ee. Meie kaasaegse välisilmega kodulehte on nüüdsest mugav kasutada igast nutiseadmest.

Veebist on saanud meie klientide üks olulisemaid kommunikatsioonikanaleid, mida külastatakse ligikaudu 150 000 korda kuus. Uuenenud koduleht teeb suhtlemise Eesti Energiaga lihtsaks ja mugavaks – siin saab korda ajada kõik oma energiateenustega seotud asjad.

/-/doc/8457332/news/800x500/uue_veebi_ekraanikuvad.jpg

Mille poolest erineb uus veeb vanast? Suurim muutus on see, et uus koduleht on ühtmoodi mugav igast seadmest kasutades. Navigeerimine on lihtsam, lepingu sõlmimine kiirem ja meie tegevusvaldkondi puudutav info on kompaktselt koos. Ja veebis olevad kiftid pildid illustreerivad hästi meie igapäevast toimetamist. Nii uut veebi kui ka e-teeninduskeskkonda on nüüdsest mugav sirvida nutiseadmetes.

Kolm olulist muutust, mida kindlasti tunnetad

  • Uue välisilmega veebi energia.ee saad kasutada nii mobiilist, tahvelarvutist kui ka lauaarvutist
  • E-teeninduses muutus lepingu sõlmimine lihtsamaks, kiiremaks ja mugavamaks
  • Ülevaade kõikidest Eesti Energia tegevusvaldkondadest ja projektidest on veebis lihtsalt leitav

Kindlasti soovitame Sul proovida ka Eesti Energia mobiiliäppi, et oma kodusest elektritarbimisest paremat ülevaadet saada, ning jälgida meid Facebookis ja Instagramis.

/-/doc/8457332/news/800x500/veebitiim.jpg

Me loodame, et kohaned uue veebiga kiiresti, leiad kiiresti Sind huvitava info ning ühtlasi oled ka mõistev, kui algfaasis mõne viperuse leiad. Fotol on meie tiim, kes tegeleb veebi täiustamisega iga päev ja hoolitseb selle eest, et see oleks püsivalt heas vormis.