Uudised

Energialepinguga otse Toyota hübriidmaasturi rooli

Alates oktoobrist pakume koduklientidele lisaks elektrile ka maagaasi. Eesti Energia jaoks tähendab gaasiturule sisenemine seda, et meist on ettevõttena saamas terviklik energiamüüja. Koduomanikule tähendab avatud turg eelkõige paremaid tingimusi gaasi soetamiseks, sest enam ei pea leppima ainult ühe gaasimüüja dikteeritud hindadega. Võrreldes elektriga on gaasi hinna soodsamast pakkumisest kahtlemata rohkem võita, sest gaasienergia osatähtsus gaasiarvel on kuni 75%.

Video vaatamiseks on vajalikud turunduslikud küpsised. Küpsiste õiguseid saad muuta . Videot saad vaadata ka Youtube'i keskkonnas.

Sügiskampaania auhind on hübriidmootoriga Toyota RAV4 Paljude majapidamiste suurim energiakulu on enamasti hoopis kütusekulu. Seetõttu oleme valinud sügiskampaania peaauhinnaks säästliku hübriidauto, millel on 2,5-liitrine bensiini- ja elektrimootor. Selline kahe mootori vaheline koostöö võimaldab juhil valida sobivaim energiaallikas, mis näiteks pidurdamisel kasutab saadavat elektrienergiat aku laadimiseks.

Ahvatleva auhinna loosimisel osalevad kõik 1.01.2017 seisuga elektri- ja/või gaasilepingu sõlminud kliendid. Kui kasutad kodus gaasi juba täna, siis soovitame Sul ikkagi võrrelda oma praegusi tingimusi Eesti Energia gaasipakkumisega. Gaasilepingu sõlmimiseks tutvu meie pakettide ja hindadega ning sõlmi sobivaimaga leping. Kui Sul on küsimusi, siis saad täita ka pakkumise vormi ning võtame Sinuga ise ühendust.

Rääkisime värske Toyota RAV4 fänni ja uue hübriidmaasturi omaniku Sven Freibergiga sõiduki võludest, selle intelligentsest süsteemist ja energiasäästlikkusest. Loe lähemalt

Vaatan oma gaasilepingu pakkumist