Uudised

3 paketti = 3 võimalust

Oleme Eestis esimene gaasimüüja, kes pakub gaasipakettide valikut. Eesti Energia kliendina on Sul võimalik valida sobiv pakett vastavalt oma eelistustele. Meie hinnastamine on selge ja läbipaistev. Kuna gaasienergia maksumus moodustab gaasiarvel kuni 75%, siis saad paketivalikuga gaasikulusid oluliselt mõjutada. Meie gaasipaketid on olemuselt sarnased elektripakettidega – valikus on kindel, muutuv ja kombineeritud pakett.

/-/doc/8457332/news/800x500/piletid_est.jpg

Kas armastad stabiilsust, tasakaalu või väikest särtsu? Paketid on loodud eri tüüpi ja vajadustega inimestele. Kui Sa tead oma gaasitarbimise mahte pikema aja peale ette ja Sa tahad pere eelarvet võimalikult täpselt planeerida, siis on mõistlik valida kindla hinnaga gaasipakett, kus tasu fikseeritakse terveks aastaks ja tulevasi gaasiarveid on võimalik täpselt prognoosida.

Kui julged veidi rohkem oma gaasikuludega riskida ning Sinu jaoks on oluline maksta gaasi eest vastavalt reaalsetele gaasituru hindadele, siis on Sulle sobivaim muutuv pakett. Muutuva paketiga on Sul võimalik saada kasu gaasituru soodushinnaga perioodidest, kuid samas pead valmis olema ka kallimateks hinnaperioodideks. Erinevalt elektrienergia hindadest ei muutu gaasi hind iga päev ning suurte üllatuste välistamiseks teavitame Sind uutest hindadest 30 päeva ette.

Valikus on ka kuldne kesktee ehk kombineeritud pakett, kus tarbitud gaasist pool hinnastatakse fikseeritud hinna alusel ja teine pool muutuva hinna alusel.

Kõikide koduklientidele mõeldud pakettide puhul sõlmime kliendiga tähtajatu lepingu, mis tähendab, et soovi korral võid paketti või gaasimüüjat vahetada 30-päevase etteteatamisega. Ostes Eesti Energiast nii elektrit kui ka gaasi, saad edaspidi ühelt arvelt mugavalt ülevaate kõigist oma energiakuludest.