Uudised

Eesti Energia alustab novembris gaasi müüki koduklientidele

Alates novembrist saavad kodukliendid sõlmida Eesti Energiaga ka gaasilepinguid. Eesti Energiast saab esimene gaasimüüja Eestis, kes pakub kodutarbijatele gaasipakettide valikut, mille seast on kliendil võimalik valida sobivaim vastavalt oma tarbimisharjumustele ja eelistustele.

„Kodukliendid saavad Eesti Energia juures esmakordselt valida mitme gaasipaketi seast endale sobivaima. Eesti Energia sisenemine kodukliendi gaasimüügi turule toob kindlasti juurde teretulnud konkurentsi, millest võidavad päeva lõpuks enim just kliendid," sõnas Eesti Energia energiamüügi juht Karla Agan.

"Lisaks suuremale paketivalikule on Eesti Energia oluline eelis ka mugav võimalus saada kõik energiateenused ühelt pakkujalt. Kõigil gaasitarbijatel soovitame parima pakkumise saamiseks võtta kindlasti pakkumine ka Eesti Energiast," rääkis Agan. Ta lisas, et gaasilepingu sõlmimine Eesti Energiaga on mugav ja kiire, sest pärast gaasilepingu sõlmimist võtab kogu edasise asjaajamise enda kanda Eesti Energia.

Juba täna on kõigil huvilistel võimalik võtta Eesti Energiaga ühendust, et saada novembris järgmiseks aastaks gaasipakkumine. Selleks on võimalik registreerida oma andmed veebilehel energia.ee/gaas, kirjutada aadressil või helistada klienditelefonile 777 1545.

Kuna gaasi maksumus moodustab gaasiarvel üle 70%, saab paketivalikuga gaasikulusid oluliselt mõjutada. Eesti Energia on müünud gaasi äriklientidele praeguseks kolm aastat ning kasvatanud oma turuosa Eesti gaasiturul ligi veerandini.