Uudised

Jõuluüllatus 50 õnnelikule elektrilepingu omanikule: elekter terveks aastaks tasuta!

Detsembris loosisime oma klientide seast välja 50 õnnelikku elektrilepingu omanikku, kes saavad terve 2016. aasta jooksul nautida tasuta elektrit.

Tasuta elektri loosimises osalesid kõik kodukliendid, kellel on sõlmitud Eesti Energiaga tähtajatu elektrileping või kelle lepingu kehtivusperioodi jäi 1. jaanuar 2016. Loosimise viisid läbi Eesti Energia klienditeenindusega seotud spetsialistid ja jurist, võitjad selgitati välja portaali Random.org abil. Loosimises osalesid kõik kodukliendid, kes vastasid loosimise tingimustele – kes omasid tingimustele vastavat elektrilepingut ning kelle kõik 2015. aasta arved olid tähtajaks tasutud. Kokkuvõttes said loosimasina tahtel võidu 24 Harjumaa elanikku, 4 tarbijat Viljandimaalt, 3 klienti Järvamaalt, Lääne-Virumaalt, Tartumaalt ja Pärnumaalt ning üksikud kliendid ka teistest Eestimaa piirkondadest. Vaata, kes olid kampaania võitjad

Loosimise võitjate seast 84% on valinud endale täielikult või osaliselt fikseeritud elektripaketi ning ülejäänud börsihinnast sõltuva paketi. Kõigi võitjate tarbimine moodustas möödunud aasta tarbimise põhjal kokku üle 120 981 kWh, mis on ligi 40 000 kWh rohkem kui möödunud aasta võitjate aastane tarbimine. Seega on tänavu tasuta elektri võitnud klientide keskmine tarbimine aastas ühe kliendi kohta 2420 kWh, mis tähendab elektrikulu ligi 120 euro väärtuses (ilma võrgutasu, taastuvenergia tasu ja elektriaktsiisita).

Võitjatega on ühendust võetud.

Palju õnne kõigile tasuta elektri võitjatele!