Uudised

Pikenda elektrilepingut Eesti Energiaga ja osale tasuta elektri loosimises!

Nüüd on õige aeg kontrollida, kas Sul on kehtiv elektrileping Eesti Energiaga, sest loosime oma klientide seast välja 50 õnnelikku, kes saavad endale elektri terveks aastaks täiesti tasuta!

Kuidas toimub tasuta elektri loosimine?

Loosimises osalevad kõik Eesti Energia kodukliendid, kellel on kehtiv elektrileping, mis on tähtajatu või mille kehtivusperioodi sisse jääb 1. jaanuar 2015. Auhinnaks on terve aasta tasuta elektrienergiat (maksimaalselt 2000 euro ulatuses aastas ühe elektrilepingu kohta). Loosimises ei osale Eesti Energia töötajad ega need kliendid, kes on 17. detsembri 2014 seisuga Eesti Energia võlgnikud või olnud võlgu viimase 6 kuu jooksul.

Pane tähele, et tasuta elektrienergiat arvestatakse 1. jaanuarist kuni 31. detsembrini 2015 tarbitud elektri eest väljaloositud elektrilepingu alusel. Soodustus ei laiene võrgutasudele, elektriaktsiisile ega taastuvenergia tasule. Kui võitnud leping lõpeb või lõpetatakse 2015. aasta jooksul, siis lõpeb ka tasuta elektri kasutamise võimalus. Tasuta elektrit saab kasutada 1. jaanuarist 31. detsembrini ka siis, kui leping vahepeal pikeneb või lepinguga seotud elektripakett vahetub.

Millal ja kuidas võitjad selguvad?

Võitjad loosime välja 17. detsembril 2014 rakenduse random.org abil. Võiduvõimalus on 50 elektrilepingu omanikul! Avalikustame võitjate nimed [kampaania võitjate lehel](https://www.energia.ee/et/kampaaniate-voitjad? utm%5Fsource=newsletter&utm%5Fmedium=email&utm%5Fcontent=1%5Fuudis%5Fkampaania%5Fv%C3%B5itjad&utm%5Fcampaign=EE%5Fnewsletter%5F9%5F2014) ja võtame võitjatega ühendust.

Kuidas saan osaleda tasuta elektri loosimises?

Kui Sul on sõlmitud elektrileping Eesti Energiaga ja see on tähtajatu või lepingu kehtivusperioodi jääb 1. jaanuar 2015 ning Sul ei ole viimase 6 kuu jooksul olnud võlgu Eesti Energia ees, siis on Sul kõik vajalik tehtud – osaled loosimises!

Kui Sul mingil põhjusel elektrileping Eesti Energia puudub, sõlmi see [siin »](https://www.energia.ee/et/tarbimiskohad? showLogin=true&utm%5Fsource=newsletter&utm%5Fmedium=email&utm%5Fcontent=1%5Fuudis%5Fs6lmin%5Flepingu&utm%5Fcampaign=EE%5Fnewsletter%5F9%5F2014)Pikenda elektrilepingut Eesti Energiaga ja muudame koos Eesti veelgi paremaks!

Vaata loosimise tingimusi ja uuri lähemalt, kuidas Eesti Energia meie riigile väärtust loob!