Uudised

2015. aasta 2. kvartali tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele

Eesti Energia 2015. aasta 2. kvartali tulemusi tutvustav konverentsikõne investoritele toimub 31. juulil 2015 algusega kell 09.00 (London) / 10.00 (Frankfurt) / 11.00 (Tallinn).

Osalemissoovi korral helistage palun Teile sobival alljärgneval numbril:

Austria: +43 (0) 26822059237Taani: +45 (0) 3271 4988Eesti: +372 (0) 800 011 1743Prantsusmaa: +33 (0) 567806001Saksamaa: +49 (0) 697 1049 1413Rootsi: +46 (0) 850510028Šveits: + 41 (0) 434569368Inglismaa: +44 (0) 2030595869

Esitluse slaidid ja vahearuanne on kättesaadavad 31. juulil Eesti Energia kodulehelt.Konverentsikõne lindistus ning protokoll lisatakse kodulehele